shop » Shop » Buzz Lightyear Large XL-01

Buzz Lightyear Large XL-01

129,95 kr. inkl. moms

Oplev Disney og Pixar’s Lightyear. Strandet på en ukendt planet, bliver Buzz Lightyear og hans besætningsmedlemmer nødt til at kæmpe mod fjendtlige planter, gigantiske insekter og den ultimative trussel, Zurg, for at fuldføre deres mission og vende hjem.

4 på lager

Sikker Betaling
  • Visa Card
  • MasterCard
  • betaling

Beskrivelse

Oplev Disney og Pixar’s Lightyear. Strandet på en ukendt planet, bliver Buzz Lightyear og hans besætningsmedlemmer nødt til at kæmpe mod fjendtlige planter, gigantiske

insekter og den ultimative trussel, Zurg, for at fuldføre deres mission og vende hjem. Denne store actionfigur af Buzz Lightyear i sin orange XL-01 flyverdragt repræsenterer

Buzz i et af hans hyperspeed flyveforsøg. Med en højde på 30 cm har dette autentiske legetøj af høj kvalitet 14 bevægelige led, så det er en luksuriøs mulighed for at

genskabe karakteristisk filmaction. I denne større størrelse er figuren ideel til små hænder, så børn har en STOR mulighed for at genskabe spændingen ved kampe, flyvninger

og udforskning. Fans vil gerne samle alle de store Lightyear-figurer for at genopleve hele den spændende rumsaga! Hver figur sælges separat, afhængig af tilgængelighed. Farver, dimensioner og dekorationer kan variere.

Genoplev spændingen ved udforskning af rummet, konflikter og teamwork i Disney og Pixars Lightyear med denne autentisk detaljerede 30 cm figur af Buzz Lightyear, fra oprindelses historien om den elskede Space Ranger.

Denne figur har Buzz i den grå XL-01-dragt, han bærer på en af ​​sine flyvemissioner, hvor han forsøger at nå hyper hastighed. Han er klar til kreativ kamp, ​​flugt og udforskningsleg inspireret af filmen.

Selv små hænder kan bruge denne figur til at genskabe dynamiske scener og signatur bevægelser med 14 justerbare led og autentiske designdetaljer. Er også et fantastisk legetøj til at tage med!

Fans vil ønske at få hele Lightyear-holdet til en spektakulær samling i store størrelser. Genoplev hele den spændende rumsaga! Hver vare sælges separat, afhængig af tilgængelighed.

Denne XL-01 Buzz er en fantastisk gave med filmtema til unge actionfigur entusiaster og Lightyear-fans i alderen 4 år og ældre.

Yderligere information

Størrelse30 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Buzz Lightyear Large XL-01”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...